dinsdag 21 juli 2015

Dag 1 .. Dinsdag

Vandaag de eerste dag met een vroege start.

Om kwart over 3 liep mn wekker af.. Aankleden, wassen en plassen ;-) ff door de make-up, eten, tasje inpakken en weg.
Auto parkeren, stukje lopen.. 15 min wachten en daar werden de eersten gescand.

Om 5 over 5 werd ik ook gescand en kon het feest beginnen.
Iedere dag is het feest vanaf de start.. we worden iedere dag "uitgezwaaid" door studenten die de avond/nacht hebben doorgehaald en pas na de laatste start van de 30km hun bed op gaan zoeken

Op de Waalbrug viel de eerste bui.. We hebben er vanmorgen 2 gehad en daarna is het droog gebleven.
Via een kleine routewijziging kwamen we op de Via Begonia
Altijd gezellig daar, Bijzonder dat mensen zó vroeg hun bed uit komen om dik 40.000 mensen voorbij te zien wandelen en er dan ook zo'n dik feest van maken met hele families

We hebben voor de rest van de dag bijzonder goed weer gehad wat mij betreft.
Een windje, het zonnetje en een graad of 25
Dit weer voor de rest van de week (misschien nog een paar graden lager) en ik teken direct!

Mijn blessures houden zich ook goed geen last van mn achillespees (voel m een heel enkele x even) en ook mn heup geeft geen enkel probleem.

In Elst bij de SDS (en mn tante Wil) een soepie gegeten.. blijft best vreemd om om 9 uur in de ochtend als jullie misschien nog aan je ontbijt zitten, al een soepie te eten.
De dagen qua eten lopen een beetje vreemd deze dagen.

Na Elst loop je naar Valburg... Daar stonden Cor en Niels te wachten, LEUK om ze even weer te zien!!
Van Valburg richting Oosterhout.. richting de beruchte dijk.
Ik was blij met mn vroege start vanmorgen en dus ook met het daaruit voortvloeiende feit dat ik daardoor ook relatief vroeg over de dijk (in de brandende zon) kon.

Ook vanaf de dijk naar de Waalbrug was weer een nieuw stukje.. lijkt langer maar komt op hetzelfde neer. Daarna weer naar de Wedren om af te melden en de startkaart voor morgen te halen.

Ondanks dat dit jaar mn 5e keer is en je dus ongeveer weet wat je kan verwachten heb je op deze dagen toch regelmatig kippenvel momentjes.
Wanneer?  Als er bekenden (onverwacht) langs de weg staan (Zoals vandaag Cor en Niels), Bij spontane aanmoedigingen van mensen langs de kant, bijvoorbeeld, Bepaalde stukken muziek.. gewoon vanalles.

Na het afmelden nog even op pa gewacht.. samen wat gedronken en terug naar de camping.. vanavond gezellig eten met zn allen (Cor en Niels eten ook mee) om 20:00 uur naar de massage, daarna tanden poetsen en vroeg mn mandje in.

Morgen mag ik "uitslapen" gaat de wekker om 4 uur om dan om 6 uur te beginnen met Roze Woensdag.  Wat ik morgen aan heb??  Een roze top dus op een zwarte 3/4 broek,

Op tv Gelderland kun je trouwens de hele dag (of een groot deel ervan) mee kijken op het parcours.

Nog even een poging wagen voor mn foto's ...
In elk geval, tot morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 4.. Cuijk

Laatste dag vandaag.. Om half 6 stond ik aan de start, kwartiertje wachten en toen begonnen de laatste 42,5 km! Het eerste gedeelte is ...