maandag 7 juli 2014

Nog een week

Hi allemaal




Laatste weekje thuis . zaterdagavond vertrek ik naar de camping in Berg en dal om me komende week weer in het 4daagse gedruis te storten.

Wat is er dit jaar allemaal aan vooraf gegaan?

Een heleboel trainingskilometers.. eigen gelopen stukjes en de nodige georganiseerde marsen.
Uiteraard, traditie getrouw, de 3daagse van Breda weer gelopen.
Het weer tijdens de trainingen was dit jaar een stuk beter dan vorig jaar, minder koud.. veel minder regen, al hebben we best wel een aantal x met de poncho aan gelopen.


In Zoetermeer tijdens de eerste 40km dit jaar, was het erg warm (een van de eerste échte warme dagen) en doordat het ook nagenoeg windstil was en er veel in de polder gelopen heb ik daar mn slechtste dag ooit gehad.
Maar goed we hebben het overleefd en daarna nog een paar x 40 gelopen, dus dat gaat wel goed komen.


Afgelopen zaterdag de laatste training gedaan.. nu dus nog een paar dagen "rust",  woensdagmiddag nog werken en verder zorgen dat het huis aan kant komt, mn spullen klaar staan.. nog wat laatste dingen als shirts en sokken kopen en dan "moet het maar" ;-)


Mochten jullie het leuk vinden om me (weer) te volgen, dan kan dat op verschillende manieren.
Uiteraard iedere avond weer hier door het lezen van mn verhaaltjes, maar ook door middel van een app ... 4follower.  Helaas is dit geen gratis app.. voor €1,99 ben je in de gelegenheid om info te lezen over het parcours, de wandelprestaties van degene die je volgt en bv om aanmoedigingsberichten achter te laten op de route. 
Je heb dan wel mn  loop nr nodig.  Dit is 40H694  

Of natuurlijk gewoon door te bellen, whatsappen of smssen (alleen is dat tijdens het lopen wat lastig, dus reageer ik misschien niet altijd meteen)

Zo jullie zijn, voor nu, weer op de hoogte

Fijne dag en tot het volgende blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 4.. Cuijk

Laatste dag vandaag.. Om half 6 stond ik aan de start, kwartiertje wachten en toen begonnen de laatste 42,5 km! Het eerste gedeelte is ...